Talviklassikko 2014 tulee!

Lauantai 22.2.2014 klo 17:00 Koulukadun kenttä

Tuleva viikonloppu on jääkiekon ystäville harvinaista herkkua. Sotshin kisoja on kiva katsella töllöstä, mutta Jellonien sunnuntaista olympiakultaa odotellessa on Tamperelaisille tarjolla livenä raittiissa ulkoilmassa jotain vähintään yhtä viihdyttävää.

Jähin kausi päättyy lauantaina legendaariseen Talviklassikko-otteluun Koulukadun perinteikkäällä jääareenalla. Vastaan asettuu tällä kertaa Atalan Hoki Klub (AHK), jonka riveissä pelaa peräti viisi aikoinaan Jähissä kiekko-oppia nauttinutta pelaajaa. Näistä Antti Tuomisto on itse asiassa koko Talviklassikko-ottelun idean isä.

Tämä on viihdettä!

Pelist√§ on odotettavissa s√§hk√∂inen ja ennenkaikkea viihdytt√§v√§. Olympiakiekko on toki ihan hienoa, mutta onhan se ajoittain puuduttavan kontrolloitua. T√§ss√§ ottelussa sen sijaan ei v√§ltell√§ riskej√§, vaan haetaan niit√§. T√§ss√§ ottelussa ei junnata systeemill√§, vaan vedet√§√§n hatusta. T√§ss√§ ottelussa pelataan tosissaan ‚Äď vaan ei vakavissaan.

JäHin kolmas

Kyseessä on Jähin historian kolmas Talviklassikko-ottelu, eikä Jähi ei ole näistä karkeloista kertaakaan poistunut tappio niskassaan. Poikkeusta ei aiota sallia tälläkään kertaa. Ensimmäiset kaksi talviklassikkoa pelattiin Hihoa vastaan. Vuoden 2012 ensimmäinen klassikko päättyi tasan 4-4 ja vuoden 2013 kohtaamisessa Jähi korjasi täyden pistepotin kaatamalla Hihon komeasti 6-4.

Vähyn 200s

Lauantainen Talviklassikko on samalla J√§hi-seniori Petri ‚ÄĚV√§hy‚ÄĚ V√§is√§sen ottelu numero 200 J√§hin paidassa! V√§hyll√§ on plakkarissaan my√∂s 100 peli√§ Hihon paidassa, joten kyseess√§ on kaikkiaan V√§hyn 300s ottelu kotimaisissa divareissa.

Be there!

Ottelu alkaa klo 17:00 ja paikalla kannattaa olla ajoissa, jotta ehtii nauttia ottelua edeltävät hehkutukset ja parran päristelyt. Kunnon klassikkotapahtuman tyyliin erätauolla on tarjolla yleisölle ohjelmaa ja kentän laidalla on myynnissä makkaraa, kahvia ja pullaa!

Ja jälkipelit sitten luonnollisesti Connelsissa!

- Speedy Gonzalez, JTT -