Syyskausi sekä suoritustaso puolivälissä

Ensimmäinen ”neljännes” kaudesta takana ja myös JäHi on melko takana. Viisi ottelua pelattu ja tuloksena yksi voitto. Laihasta tuloksesta huolimatta hiljalleen alkaa pelissä näkyä parempaa taistelua. Eikä syyskauden kaikista peleistä pidäkään ottaa liikaa johtopäätöksiä. Osa sarjan joukkueista on asettanut tavoitteensa 2-divariin ja myös harjoittelee siihen malliin. Perus JäHiläinen istuu päivät rennossa asennossa konttorituolissaan ja mussuttaa kahvitauot läpeensä munkkia ja viineriä. Näin ollen yksi sähläämiseksi menevä harjoitusvuoro viikossa ei todellakaan riitä kaikkia joukkueita vastaan!

JäHi-NasKi 4-9

Lähtökohdat otteluun

Kotijoukkue lähti otteluun todella suurella kertoimella, mutta ei sentään kokonaan ilman. Kovalla taistelulla olisi täysin mahdollista haastaa NasKi, vaikka aivan eri divaritason porukka onkin! Valmentaja Väisänen painottikin ennen ottelua, että maalintekokilpailuun ei kannata vierailijoiden kanssa lähteä. Tämän jälkeen Petri Niemi lausui täysin harkitsemattomat sanat: ”eli siis annetaan niiden mennä menojaan”. Kopista uhkasi kadota happi kommentin seurauksena ja tilanne piti nollata mahdollisimman nopeasti kääntämällä se huumoriksi…mutta oliko siemen jo kylvetty JäHiläisten epävarmaan takaraivoon?

Ensimmäinen erä, toinen erä ja kolmaskin vielä

Koko ottelu pelattiin täysin samalla kaavalla: vierailijat olivat joka osa-alueella edellä ja veivät peliä, mutta JäHi taisteli hyvin vastaan! NasKin iskemät 9 osumaa kuulostaa tietysti suurelta, mutta tässä tapauksessa numeroiden pitäminen alle kymmenluvun oli jopa hyvä suoritus kotijoukkueelta. NasKista ei kiinnosta jauhaa sen enempää, joten kaivellaan kotijoukkueen tähtihetket. Joukkueen paras suoritus oli ehdottomasti toisen erä loistava 5-3 av, joka taisteltiin puhtaasti läpi! Maalivahti Erno Koivumäki pelasi loistavan ottelun eikä 9 osumasta mahtanut yhdellekään mitään! Topi Westerholm oli 3 viikon tauosta huolimatta oikein hyvällä ilmeellä pelissä ja iski jälleen pari kaappia. Mies pysyy näemmä Aluepäällikön salireenien avulla hyvässä kunnossa.

Pelin komein suoritus

Kun olivat niin kovin vähissä, niin mainitaan vaikka Westerlundin illan toinen maali – komea ranne heti aloituksen jälkeen!

Erikoista

Ottelun huikea yleisömäärä (21+) yllätti! Tuomas Männistö on vakuuttanut fanit loistavilla otteillaan ja kerää yleisöä sankoin joukoin. Katsomoon ripustettu ”#16 is the best” –kyltti taisi olla jopa Männistönkin kaltaiselle profiilipelaajalle tavallisesta poikkeavaa. Edellisten raporttien surkeiden haastattelijoiden jälkeen Aluepäällikkö otti sanelukoneen käteensä ja tavoittikin herra Männistön pelin jälkeen makkarajonosta.

Alupäällikkö: Katsomossa oli havaittavissa tänään melkoista ”Männistöläisyyttä”. Vaikuttiko tämä omiin otteisiisi kuinka?
Männistö: No ei oikeastaan, noi samat tyypit seuraa mua kaikkialle muutenkin, niin on onhan siihen tottunut!
Alupäällikkö: Tuo kannustuskyltti oli ainakin varmasti uutta?
Männistö: Olisikin! Ne on ripustanut noita samoja mm. naapuritaloihin, että näen ne aina kun katson kämpästä pihalle. Lisäksi niitä kiinnitellään parkkipaikalla meikäläisen auton viereisiin kulkuneuvoihin ja parhaillaan jopa ympärilläni oleviin ihmisiin!!!!
Alupäällikkö: Kuulostaa melko hurjalta! Sinulla oli pelissä kuitenkin muutamakin paikka näyttää maalintekotaitojasi faneille, mutta plekseissä lähinnä kolisi kiekot!
Männistö: Joo varsikin siinä tokassa erässä oli melkonen paikka pöläyttää kiakko yläpussiin, mut sit joku sieltä katsomosta näytti tissit niin plekseissähän se tosiaan kolisi!! Kyllähän sä tiedät, että mä vaan oon noiden tissien perään!!
Alupäällikkö: Et sä muusta tosiaan koskaan puhukaan...paitsi välillä perseistä.

Seuraavaksi

Ensi viikonloppuna ei peliä olekaan, joten JäHi saa ansaitun tauon. Tämä on mitä mainioin hetki hioa taktiikat tappaviksi ja astua voittojen tielle! Lauantaina 21.11. klo 19.45 on jälleen kotipeli, jolloin vastaan luistelee Janakkalan Kiekko. On selvää, että kyseistä matsista ei kelpaa mikään muu kuin voitto! Siellä on jälleen kahvio munkkia ja mehua väärällään, joten kaikki vaan paikalle naatiskelemaan laatulätkästä!

Aluepäällikkö, JTT