Rakas reenipäiväkirja,

Gretskin isä jo kauan sitte opetti mulle, että "älä syötä sinne missä Joose on, syötä sinne minne Joose menee". Olipahan paska neuvo. Eilen kauden toisessa ja viimeisessä reenipelissä tein niin. Kolmesti. Montako maalia? Ei yhtään. Tuntui ettei Joose sais edes Johanna Tukiaisen haaroista sisään.

Valkku laitto mut jo toista kertaa peräkkäin hyökkäämään. Se oli kivaa. Meillä on kiva valkku, ehkä se antaa mun joskus toisteki vielä kokeilla hyökimistä. Pitäisköhän mun rajoittaa sanan "kiva" käyttöä vähän? Puolustuspäässä ei mun kentällä menny iha niin hyvin kuin ekalla kertaa mut hyökkäyspäässä saatiin enemmän tilanteita. Mut niinku sanoin, ne ei johtanu mihinkään. Tatun kanssa oli kuiteski kiva pelata. Prkl, taas tuli se "kiva"!

Eikös se niin oo, että huono everstiharjoitus tietää hyvää ensimmäistä sarjapeliä? Ei hitsi, miten musta tuntuu ettei se oo "everstiharjoitus" vaan jotain muuta... Äh, olkoon. Joukkueella kulki iha hyvin kunnes väsähdettiin lopussa. Timppa varsinki oli liekeissä, teki pari maalia. Suotakoon se sille, vaikka se mulkvisti veikin multa kapteeninnatsat. Rahamiehenä lahjo kaikki kaverinsa äänestään sitä saunaillassa. Noh, huonomminki ois voinu mennä, se rahamies ois voinu olla Järvä...

Niko taas oli aika väsyny. Ei kuulemma saa nukuttua tarpeeks, ku pitää hoitaa muksuja tai olla tekemässä niitä tai olla harjoittelemassa niide tekemistä kaiket yöt. En oo ihan varma miten se meni. JäHi-miehen ollessa kyseessä luulen et se on toi eka vaihtoehto. Ei ainakaan viimenen. Ja sellaisen huomion oon tehny että JäHi-miesten tapauksissa yleensä ne muksutkaan ei ehkä oo omia. Tai ainaki kovin samanlaisilta kaikki JäHi-perheiden muksut näyttää samalla postinumeroalueella. Postimies ku tulee aina kahdesti, miesten ollessa pitkillä pelireissuilla esim. Parkanossa. Nikon muksuja en oo nähny.

Erityisessä vaarassa on jos sattuu asumaan JäHi-legenda Blimblomin vaikutusalueella (joka kattaa siis useammanki zip-koodin). Meidän pojalla ei ainakaan vielä onneksi ole perunanenää. Noh, nyt taidan eksyä vähä aiheesta.

Pelissä oli siis ihan kivaa, vaiks tehosaldoksi tulikin -2 (lähinnä Joosen takia). Melkein kaikki mun kans samaan aikaan kentällä olleet syötteli myös mulleki aina välillä. Kiitos siitä Tatulle, Jooselle ja pakeille. Sami N. ei syöttäny. Tää muistetaan.

Huomenna siis räjähtää ensimmäisessä tosipelissä kangasalalalalaisia vastaan. Tarvii huomenna päivällä psyykata ittensä pelifiilikseen uuden suosikin Ziikin avulla: "Mutsi kysy, luuletsä olevas James Bond, sanoin, emmä tiedä, mut jotain samaa meis on."  Laa-laa-la-laa!

Tänään illalla syön kanaa.

- Vasen laituri 06-alueelta