Tapasin hyvän ystäväni Heikin (ex-JäHi) pitkästä aikaa viikko sitten maanantaina ja täytyy sanoa, että en usko että koskaan on takamus ollu niin kipee ku ton hikisen kohtaamisen jälkeen! Vielä lauantain pelissäkin oli hankala luistella, ku joka potkulla sattu kankkuun. Siitä tietää että on tulossa vanhaks, ku yhdestä sulkapallopelistä selviämiseen menee yli viikko. Noh, vaikka oma peli olikin jumissa, niin onneks joukkue kuitenkin hoiti homman kotiin tiukasta vastuksesta huolimatta. Voittoletku on auki!

Pingviinit tuli yllättävän vauhdikkaasti karvaamaan koko peli ajan, vaikka äijiä niillä näytti olevan vähän vähemmän ku meillä. Alussa oltiin vähän helisemässä omassa päässä, vaikka sit kuiteski paras paikka tuli meidän pj-Tuomakselle läpiajon merkeissä. Ei maalia. Mä olin yköskentän takana ja meidän parhaat paikat tais osua heti peli ekalle kympille - yhdestä niistä Timo niittas lörpön längistä sisään (yritti vissiin napakkaa yläpesäranaria, piti olla vielä hyvä uus mailaki ja kaikkee). Sen jälkeen meillä ei mitään mainittavaa tapahtumaa ollukaan, varmaan suurimmaks osaks mun onnettomien avausyritysten takia.

Muuten peli oli tasaista puurtamista ja paikkoja oli ihan riittävästi kummassakin päässä. Pingviinit pääs ensin tasoihin yhteen-yhteen, mutta myöhemmin kesken niitten painostuksen valkku-Sami ja Jukka karkas kaksyköseen, josta Jukka pisti Samin namupassin takakulmaan. Jukka ropelsi toisessa erässä rystyllä vielä hienon ylänurkkamaalinkin, mutta tuomari ei jostain syystä todennut maalia syntyneeksi. Tokan erän ainoon maalin teki kaveri ylivoimalla jollain pomppukiekolla, eli kolmanteen erään lähdettiin 2-2-lukemista.

Kolmannessa erässä Pingviinit kolisutteli meidän maalin tolppia pariinkin otteeseen ja lisäksi ilman muutamaa Villen maagista seiviä niillä olis voinu olla muutama maali lisää sarakkeessaan. Hyvää vikassa erässä oli se, että vaikka vastustaja pääs het erän alussa 2-3-johtoon, kesti JäHin kantti ja kairattiin väkisin rinnalle ja ohi. Vain 10 sekkaa kaverin johto-osumasta Järvä syötti kulmasta lazer beamin maalin eteen ja Niko sattui mailoineen väliin - yläpesä taitaa helistä siellä vieläkin. Yhtään rumempi ei ollu voitto-osumakaan, ku Niko ja Mikko pelas muut syöttäjät pois pisteiltä ja namutteli parilla poikkikentän lätyllä Nikolle tyhjän börsän. Helppohan se on 5-3-ylivoimalla syötellä, kyllä mäkin olisin silleen osannu. Tosin kyllä sitä 5-3-ylivoimaa tarjottiin Pingviineillekin, mutta meidän av oli mallikasta.

Tänään olis valmistavat reenit lauantain kotimatsiin Riemua vastaan. Kankku on jotakuinkin kunnossa, joten odotan vähän parempaa suoritusta iteltä ku viime viikolla. Riemulla on varmaan aika paljo hampaankolossa ekan kohtaamisen jäljiltä, eli kiihkee matsi on tulossa. Toivottavasti saadaan täydet kolme kenttää jalkeille, että jaksetaa kunnolla. Olis se vaan niin nannaa kaataa ne toistamiseen! Saa nähä millasen sopan noi meidän valkut keittää tällä kertaa.

- Kipu-Kankkunen