Rakas joulupukki!

Rakas joulupukki. Pelaan jääkiekkoa perinteikkäässä Jälkihiki-Hockeyssa. Joukkueeni on minulle kaikki kaikessa. Onnistuimme syksyllä pääsemään III-divisioonan ylempään jatkosarjaan, jonka jälkeen olemme rämpineet ottelusta toiseen suorittamisen pohjamudissa. Jotta voisimme kääntää kurssimme takaisin voittojen tielle, toivon joululahjaksi seuraavia asioita:

 

1. Pelimiehiä
Koko kauden joukkuettamme on vaivannut paha pelaajapula. Toivon, että loppukauden jokaiseen peliin saamme täydet kolme kentällistä pelaajia. Myös maalivahti olisi kiva.
2. Asennetta
Toivon, että ailahtelevat pelisuoritukset loppuvat ja saamme takaisin jähiläistä asennetta pelaamiseen, jota joskus takavuosina on ollut havaittavissa.
3. Pipoa
Seuran pipot saapuvat vasta ensi vuonna. Toivon, että viivästymisiä ei tule. Pakkasta on riittänyt ja korvani ovat palelleet pahasti, koska en voi kuvitellakaan pitäväni mitään muuta pipoa päässäni kuin Jähi-pipoa!
4. Oikeita tuomareita
Toivon, että ensi vuonna tuomarit eivät enää vihellä meille jäähyä aikalisän, erätauon, lounastauon, päiväunien tai minkään muunkaan hetken, kuin pelitilanteen aikana. Lisäksi toivon, että tuomarit näkevät jatkossa Ricky Tourusen taklauksien puhtauden ja ennen kaikkea tehdyt maalit!
5. Pieni bonus
Koska liitto on palkinnut meidät pitkillä pelireissuilla, toivon seuralle omaa bussia ja Tikkakosken reissuille omaa lentokonetta.

Jos et jostain syystä pysty toteuttamaan näitä toivomuksia, niin korvaaviksi lahjoiksi kelpaa Marimekon Hetkiä –pussilakana ja Eva solo teenkeitin. Lisäksi keraaminen pöllö parvekkeelle olis kiva!

Hyvää joulua kaikille!

Toivoo: pieni jähiläinen