JäHin kevään toinen ottelu ja ensimmäinen kotiottelu pelattiin Sentterissä lauantai-iltana Urjalan Sisu-Kiekkoa vastaan. Kevään avausottelussa Uplakers Akatemia oli ottanut runsasmaalisessa ottelussa 10-9 -voiton, joten kotiottelusta oli tarkoitus lähteä parantamaan tästä ja ottamaan pisteitä. Päävalmentaja Jere Mäkelällä oli lieviä ongelmia kokoonpanon suhteen, kun jalkeille oli saatu vain kahdeksan hyökkääjää ja neljä puolustajaa. Positiivisena puolena molemmat maalivahdit olivat vahvuudessa mukana. Maalilla aloitti Jukka Hylli.

JäHi pääsi ylivoimalle heti ottelun toisella minuutilla, mutta ylivoiman aikana maalia ei tehty kumpaankaan päähän. Jäähyn jälkeen peli aaltoili kohtuu tasaisesti molempien joukkueiden päästessä tekopaikoille. UsiKi iski ensimmäisen maalin hieman erän puolivälin jälkeen, kun vieraiden hyökkääjä katkaisi JäHi-pelaajan poikittaissyötön, polki läpiajoon ja viimeisteli varmasti alanurkkaan suuntautuneella laukauksella. JäHi ei lamaantunut takaiskusta ja iskikin tasoitusosuman lähes heti UsiKin johto-osuman jälkeen. Jonatan Lukkarinen pelasi Ville Talasojan ja Henri Vähä-Ruoholan kaksi vastaan yksi -hyökkäykseen, josta lopulta Henry viimeisteli syöksyohjauksella tasoitusosuman. Erässä ei nähty enempää osumia, mutta JäHillä oli vielä erän viimeisellä minuutilla mainio paikka siirtyä johtoon, kun Mikko Mykkänen pelattiin läpiajoon. Tilanteessa kuitenkin UsiKin maalivahti veti pidemmän korren.

Jos ensimmäinen erä oli ollut kohtuullisen tasainen, niin toisessa erässä JäHi oli pahasti jyrän alla. UsiKi iski johto-osuman erän kolmannella minuutilla, ja vierailijoilla oli tämän lisäksi useita muitakin huippupaikkoja, mutta maalissa pelannut Jukka Hylli nollasi ne kaikki. Molemmat joukkueet pääsivät erässä kerran ylivoimalle, mutta maaleja näistä tilanteista ei syntynyt kumpaankaan päähän. JäHillä ei ollut erässä montaa paikkaa, mutta yhdestä sellaisesta joukkue onnistui kuitenkin iskemään tasoitusosuman. Jere Mäkelä katkaisi UsiKin hyökkäykseenlähdön ja pelasi kiekon Henry Vähä-Ruoholalle, joka tarjoili poikittaissyötöllä vetopaikan Jouni Anttilalle. Edellisessä pelissä kaksi maalia iskenyt Jouni ei tästä erehtynyt, vaan tinttasi kiekon maaliin akrobaattisella suoraan syötöstä -laukauksella. Näin ollen numerot olivat kahden erän jälkeen hieman pelitapahtumien vastaisesti tasan 2-2.

Kolmannen erän alussa JäHi nukahti omalla alueellaan kaksi kertaa ja UsiKi rankaisi molemmista siirtyen 2-4 -johtoon. Hetki UsiKin neljännen maalin jälkeen alkoi rankka jäähyily, etenkin vierasjoukkueen toimesta. Kolmannessa erässä tuomittiin yhteensä 32 minuuttia jäähyjä, joista UsiKin osuus oli kaksi kymmenen minuutin ja viisi kahden minuutin rangaistusta. Muutama vastustajan pelaaja kävi todella kuumana ottelun tuomariston vihellyksiin, ja näin JäHille tarjottiin kaikki eväät tulla takaisin ottelun voittotaistoon. Valitettavasti koko kauden ajan vaivannut ylivoimapelin aneemisuus oli myös lauantaina vahvasti läsnä. JäHin nykykokoonpanossa on valitettavasti liian vähän sellaista pelaajatyyppiä jolla saataisiin aikaan vaarallista ylivoimapeliä, ja nimenomaan hyökkäyspäässä vaarallista. JäHi onnistui lopulta ylivoimamaalin teossa ajassa 58:48 kun joukkue pelasi jo kuudella kenttäpelaajalla. Esa Mäenpää ja Mikko Mykkänen pelasivat kiekon viivalle Ville Talasojalle, jonka tarkka rannekuti painui maskin takaa maalin ylänurkkaan. JäHi painoi loppupelin vielä kuudella viittä vastaan, ja onnistuikin saamaan vahvan paineen vastustajan päätyyn. Valitettavasti hyvistä yrityksistä huolimatta tasoitusosumaa ei lauantaina nähty, vaan UsiKi vei pisteet samoin 3-4 -lukemin mitä syksyn kohtaamisessa.

JäHi yrittää katkaista tappioputkeaan tulevana lauantaina Jämsässä, kun joukkue kohtaa Jämsänkosken Ilveksen. JäHin toimituksen tietojen mukaan armoitettu taitoniekka ja 36 pisteen mies Matias Jääskeläinen lähestyy jo pelikuntoa. Nähdäänkö mies jo lauantaina Jämsässä? Toimitus pidättää hengitystään tarkkaillessaan tilannetta.