Voittoisan avausottelun jälkeen lauantaina oli vuorossa kotiavaus, kun vastaan asettui Urjalan Sisukiekko. Avausotteluun verrattuna kokoonpanoon tuli jonkin verran muutoksia, jäällä nähtiin muun muassa kolme uutta hankintaa, kun HiHo-taustainen Mikko Mykkänen, ja kaksi nuorta puolustajaa, Jonatan Lukkarinen ja Mikko Karhunen, pelasivat ensimmäisen ottelunsa JäHin paidassa.

JäHi pääsi heti ottelun toisella minuutilla kokeilemaan ylivoimapeliä, ja monien yllätykseksi tulostakin tuli: Jussi Nykänen toi kiekon alueelle ja pelasi kiekon siniviivalle nousseelle Ville Talasojalle, joka toimitti kiekon rannelaukauksella maalille. Vieraiden maalivahti ei saanut liimattua laukausta, ja maalilla oikea-aikaisesti kärkkynyt Petri Nykänen lakaisi kiekon maaliin. USiKi ei takaiskusta lamaantunut, vaan vyörytti hyökkäyksiä toisensa perään kohti JäHin maalilla torjunutta Jukka Hylliä. JäHi oli koko ensimmäisen erän aikamoisessa mankelissa, toki iskien ajoittain hyvin vastaan. USiKin tasoitus vaikutti vääjäämättömältä, ja se tulikin ajassa 7:35 parhaalta paikalta lähteneellä rannelaukauksella. Enempää maaleja ei enää erässä nähty, vaikka JäHi pääsi loppuerässä kerran ja vierailijat kaksi kertaa ylivoimalle.

Toinen erä alkoi JäHin kannalta murheellisesti, kun USiKi teki johtomaalin jo erän ensimmäisellä minuutilla. Reilun viiden minuutin pelin jälkeen USiKi pääsi kolmannen kerran ottelussa ylivoimalle, ja tällä kertaa ei jättänyt sitä hyödyntämättä. JäHin alivoimaviisikko ylipelasi tilanteen, ja vierailijoiden hyökkääjä pääsi nousemaan vapaasti parhaalle vetosektorille. Jukka Hylli torjui vielä ensimmäisen laukauksen, mutta reboundin USiKin pelaaja pääsi puttaamaan vapaasti verkon perukoille. JäHi oli toisessakin erässä alakynnessä, mutta sai kuitenkin aikaan muutaman vaarallisen tilanteen. Yhdestä semmoisesta edellisen ottelun ratkaissut Tatu Suoniemi onnistui iskemään kavennuksen: Tatu sai kiekon keskialueella ja toi kiekon sisään vasemmalta laidalta. USiKin puolustaja meni Tatun hienoon harhautukseen ja viimeistely hoitui terävällä rannekudilla takanurkkaan. JäHin tasoitus oli enemmän kuin lähellä erän viime hetkillä, kun Jere Mäkelän laukauksen jälkeen Mikko Mykkänen pääsi tinttaamaan kiekkoa lyöntilaukauksella vastakiekkoon reilusta viidestä metristä. Laukaus kuitenkin painui valitettavasti hiuksenhienosti maalin ohi. Näin ollen kolmanteen erään lähdettiin vierailijoiden 3-2 -johtonumeroissa.

Vierailijat olivat taas terävänä kolmannen erän alussa ja lisäsivät johtonsa jo kahteen maaliin. JäHin orastava takaa-ajo tuntui kuivuvan kasaan ajassa 43.04, kun Onni Aalto ajettiin ulos jalkapyyhkäisystä, ja siten vastustajalle viiden minuutin ylivoima. JäHillä ei kaikki toiminut lauantaina ihan parhaalla tavalla, mutta tuo viiden minuutin ylivoima tapettiin mielestäni tyylikkäästi. Ottelu muuttui vielä jännittäväksi pelin 54. minuutilla, kun Mikko Mykkänen ampui kiekon maaliin Jere Mäkelän ja Ville Talasojan esityöstä. Kyseessä oli Mikon ensimmäinen maali JäHi-paidassa, ja heti ensimmäisessä ottelussa. Mikko liittyi osumallaan niiden pelaajien nimekkääseen kerhoon ketkä ovat osuneet ensimmäisessä JäHi-ottelussaan. Tämän kerhon jäseniä ovat ainakin Juho Pohjoismäki ja Arto Manninen, eli puhutaan kivikovan kaliiberin kavereista. Kavennusmaalin jälkeen JäHi haki tasoitusta aktiiviisesti, mutta USiKi puolusti nöyrästi ja hyvät tekopaikat heilläkin oli. Kun peliaikaa oli jäljellä noin kaksi minuuttia, USiKin pelaaja pääsi läpiajoon ja JäHin puolustus oli pakotettu rikkomaan. Jälkitilanteesta JäHille vihellettiin vielä toinenkin jäähy, joten USiKi pääsi 5-3 -ylivoimalle. Suurin into maalintekoon tuntui kuitenkin vierailijoilta puuttuvan, ja pienen nujakan seurauksena JäHille vihellettiin 2-minuuttinen ja USiKille 2+2-minuuttinen kun peliaikaa oli jäljellä vielä 23 sekuntia. Aloitus vietiin JäHin hyökkäyspäähän, ja kun Jukka Hylli vedettiin pois, pääsi JäHi yrittämään tasoitusta neljällä neljää vastaan. Jere Mäkelä raapi aloitusvoiton ja pääsi vielä ohjaamaan vaarallisesti viivalta tulleeseen laukaukseen, mutta USiKin maalivahti onnistui tilanteessa torjumaan. Sekuntit kuluivat loppuun ja näin pisteet matkasivat Urjalaan 4-3 -voitolla.

JäHi oli lauantaina paikoin pahastikin vastaantulija, mutta niukat tappiolukemat kertovat kuitenkin siitä että valtavan kaukana pisteistä ei kuitenkaan lopulta oltu. Jukka Hylli maalilla oli toki suurin syy tähän, Jukka torjui ottelussa 46 kertaa ja siihen mahtui todella monta erinomaista pelastusta. Urjala pääsi paikoin todella vapaasti laukomaan parhaalta vetosektorilta, joten jossain määrin voidaan neljää päästettyä maalia pitää jopa yllättävän pienenä lukemana.

Tulevana lauantaina JäHi matkustaa Vammalaan VaPS:n vieraaksi, joten peli-ilmeen pitää todennäköisesti parantua jos joukkue haluaa haaveilla pisteistä.