Edellisen viikonlopun voittoisan kotipelin jälkeen joukkueella oli hyvä henki päällä ja ennakkoon vaikeaa KaVoa lähdettiin kaatamaan kolmen täyden kentän voimin. Maalinsuulle luisteli tuttu mies, Ville Kivimäki. JäHi oli tuloksellisesti ensimmäisessä erässä erinomainen, ja aloittikin maalinteon jo toisella minuutilla, kun Valtteri Kokkonen iski maalin edestä JäHi-uransa avausosuman Onni Aallon esityöstä. Vajaan neljän minuutin päästä Esa Mäenpää lisäsi johdon kahteen nollaan tilanteessa, jossa hän katkaisi KaVon hyökkäykseenlähdön, sai maalivahdin epätasapainoon harhautuslaukauksella ja nosti kiekon rystyllä maaliin. Muutama minuutti tästä osumasta JäHi joutui ottelussa ensimmäistä kertaa alivoimalle, mutta alivoimanelikko Ville Kivimäen johdolla esti maalintekoyritykset tehokkaasti. Erän puolivälin jälkeen koettiin pelottavia hetkiä, kun KaVon pelaaja kaatoi puolittaiseen läpiajoon rynnineen Valtteri Kokkosen, joka kaatui ja luisui laitaa päin hurjan näköisesti. Kaikeksi onneksi Valtterille ei käynyt pahasti, mutta vastustajalle tuomittiin tilanteesta 2+10 minuuttia laitataklauksesta. JäHin ylivoimapeli ei ole sieltä Pirkanmaan pelätyimmästä päästä, mutta tässä tapauksessa homma toimi hienosti kun Ville Talasoja ampui kiekon ranteella siniviivalta vahvan maskin takaa maaliin, ja siirsi JäHin jo 3-0 -johtoon. Näissä lukemissa mentiin myös erätauolle. Torjuntanumerot 20-15 kertovat hyvin sen että KaVollakin oli erässä omat paikkansa, mutta Ville Kivimäki otti kaiken kiinni. Varsinkin yksi patjavenytys takatolpalle jätti varmasti tyhjän maalin edessä olleen KaVo-pelaajan pudistelemaan päätään.

JäHi oli toisen erän ensimmäisen kymmenen minuuttia aika lailla pulassa, kun KaVo jahtasi kavennusosumia. Erän kolmannella minuutilla vierasjoukkue onnistuikin tekemään avausosuman, kun pitkän pyörityksen jälkeen maalivahdista katsottuna vasemmalta lähtenyt veto painui maaliin. Muutama minuutti tästä ja JäHi joutui ottelussa toisen kerran alivoimalle. Tällä kertaa vierasjoukkue ei jättänyt tilaisuutta käyttämättä, vaan iski 2-3 -kavennusosuman ylivoimalla. Toisen erän toinen puolisko oli jossain määrin tasaisempi. JäHi pääsi kokeilemaan illan toista ylivoimaansakin, mutta maalia ei syntynyt. JäHilla oli kuitenkin ainakin muutama erinomainen paikka erän jälkipuoliskolla, kun Aleksi Kinnunen ja Valtteri Kokkonen pääsivät molemmat ampumaan parhaalta sektorilta b-pisteiden välistä, mutta harmillisesti Aleksin veto painui hieman yli ja KaVon maalivahti nappasi Valtterin vedon kiinni. JäHin ykkösketju esitti myös yhden erittäin komean kuvion, jossa poikittaissyöttöjen jälkeen Esa Mäenpää haki vielä takatolpalle hiipineen Jere Vilmin lapaa, mutta vastustaja taisi sen verran ehtiä häiritsemään ettei Jeren laukaus onnistunut. Erän torjuntalukemat 13-7 kertovat edelleen KaVon hallinnasta.

JäHi lähti kolmanteen erään siis puolustamaan 3-2 -johtoaan, mikä erän aluksi tuloksellisesti onnistuikin, vaikka KaVo painoi herkeämättä päälle. Erän kahdeksas minuutti oli kuitenkin valitettavasti varsin musta, kun KaVo iski tasoituksen ja johto-osuman vain 28 sekunnissa. JäHin selkäranka ei tästä kuitenkin murtunut, vaan joukkue iski 4-4 -tasoituksen vajaan puolentoista minuutin jälkeen, viimeistelijänä komean kuvion jälkeen maalin edessä kytännyt Aleksi Kinnunen. Maalin takaa syötön tarjoili Jere Vilmi, myös Esa Mäenpää palkittiin syöttöpisteellä. Valitettavasti JäHin ilo tasoitusmaalista jäi lyhyeksi, kun KaVon pelaaja onnistui katkaisemaan syötön keskialueella ja ampumaan kiekon maaliin. JäHi-lasien läpi katsottuna osuma näytti erehdyttävästi paitsiolta, mutta tuomaristo oli eri mieltä ja maali hyväksyttiin. Kun KaVo iski ajassa 56:02 tasavajaalla lukemat jo 4-6:een, alkoi tilanne näyttää pahalta. JäHin kakkosketju toi kuitenkin kotijoukkueen vielä maalin päähän, kun Janne Uusiliuoma löi maalin edestä Valtteri Kokkosen syötöstä kiekon ilmasta sisään. JäHin leirissä suunniteltiin jo maalivahdin poisottoa, mutta valitettavasti vierasjoukkue iski seitsemänen maalin ajassa 57:57. JäHi veti vielä viimeisellä minuutilla Ville Kivimäen pois maalin suulta, mutta KaVon tyhjään maaliin ajassa 59:43 iskemä 5-8 -osuma sammutti lopullisesti JäHin haaveet voitosta.

Ottelu oli JäHin kannalta vähän kaksijakoinen: ensimmäinen erä oli erinomainen, tosin totuuden nimessä on sanottava että 3-0 -lukemat olivat pitkälti Ville Kivimäen ansiota. Toisen erän ensimmäinen kymmenminuuttinen oli huono, ja vaikka kolmannessa erässä JäHin selkäranka ei katkennut missään vaiheessa, niin kyllähän varsinkin joukkueen puolustuspeli jossain määrin levisi käsiin, aika lailla helposti KaVon kaverit päästettiin maalintekoon. Mutta ehkä lopulta tuloksellisesti ottelussa ei tapahtunut oikeusmurhaa, kyllähän KaVo kaiken kaikkiaan kentällä oli parempi joukkue. Verrattuna viime vuoden peliin niin tällä kertaa KaVo kuitenkin joutui ihan tosissaan tekemään töitä voiton eteen, joten eteen päin on selvästi jollain tavalla menty.

Tulevana lauantaina vastus ei todennäköisesti ainakaan merkittävästi heikkene, kun JäHi matkustaa Kangasalle AHK:n vieraaksi.