Jähi-ilta vol 2

Kolmosdivarin pohjoinen jatkosarja alkaa rullata kohti loppuaan. Jähi on tiukkaakin tiukemmassa paikassa ja taistelee elämästään. Sarjan viimeinen paikka on tullut jatkosarjassa liiankin tutuksi, mutta toivo elää vielä. Tikkakosken pussinokat ovat kolmen pisteen päässä ja viimeinen matsi on juuri heitä vastaan. Nyt pitää ottaa niitä tärkeitä pisteitä, jotta karu kohtalo vältetään!!

Tärkeistä pisteistä puheenollen - ensi lauantaina juuri niitä on jälleen jaossa, kun Kaukajärven kiekkopyhätössä taistellaan tulikiven katkuisissa tunnelmissa. Vastaan luistelee PK-83. Kaksi edellistä ottelua Parkanolaisia vastaan olivat suurta tregediaa. Molemmat pelit olivat täysin Jähin hallussa, kunnes kävi perinteiset ja kaveri pyyhkäisi tylysti rinnalle ja toisella kertaa vielä ohi. Mutta jos kaksi kertaa on pahasti lyöty kirves kiveen, niin kolmannella kerralla kaivetaan poravasara naftaliinista ja täräytetään kivi kahtia!! Ja poravasarahan on luonnollisesti Jähin suurin voimavara eli kotiyleisö! Nyt kaikki lauteille heilumaan Jähiläisen taistelun tahteihin ja kannustamaan Jähi voittoon!!

Jähi-ilta vol 2

Jälkihiki-Hockey vs. Parkanon kiekko 83
Kaukajärven jäähalli launatai 26.2.2011 klo 19.45

Luvassa Tamperelaiselle divarikiekolle harvinaista ohjelmaa, kuten mm: - JäHi joukkuesittely - entrance - upea setti hokimusiikkia värittämässä illan ottelua - JäHi-aiheisia palkintoja yleisölle - katsomon upein banderolli palkitaan

Toivottavasti voittoisan ottelun mahtavat jälkipelit pelataan tietysti Tampereen ylivoimaisesti parhaassa ravitsemusliikkeessä Daniel O´Connell´s Irish Bar:ssa (Rautatienkatu 24 – jos et tiennyt, pakko hävetä!). Kaikille Jähi-huiviin sonnustautuneille on luvassa hyviä juoma- ja ruokatarjouksia!

Jähi-illassa nähdään!!