Häränpyllyä

Jähillä on nyt takanaan ensimmäinen härkäviikonloppu, joka meni täysin päin häränpyllyä. Ensimmäinen koitos oli Valkeakoskella, jossa lähdettiin kääntämään harjoituskauden tappiota voitoksi. Ei käännetty. Sunnuntaina oli paikka korjata tilannetta ja ottaa pisteet kotiin - näin kävikin, mutta Jähin harmiksi tässä onnistui vastustaja Kylmärinki ja vielä näytöstyyliin.

2.10.2010 Valkeakoski

K-Ahmat – Jähi 7-4 (3-1, 0-1, 4-2)

Ottelu alkoi Jähiltä mallikkaasti ja peliä saatiin vietyä koko ajan Ahmojen päätyyn. Mutta kuten Jähin tapoihin kuuluu, myös vieraissa annetaan eteen. Kuin ilmaiseksi kotijoukkue iski kolme maalia ja jälleen oli melkoinen kurominen edessä. Jähi jatkoi sinnikkäästi taistelua ja kavensikin 3-2 tilanteeseen. Toisessa erässä Jähin pakka oli useasti hyvin levällään, kun hyväjalkaiset Ahmojen nuorukaiset pyörittivät Jähin alueella. Maaliin asti ei limppu kuitenkaan eksynyt, kiitos loistavasti pelanneen veskarin. Kolmannessa erässä maaleja tehtiin muutama vaihto peräkkäin tasatahtiin Ahmojen kuitenkin tehden yhden enemmän ja näin karkasi jälleen kahden maalin karkumatkalle. Jähille tarjottiin tasoituspaikkaa oikein tarjottimella, kun Ahmojen veskari sössi käsittämättömästi Tero Järvisen kudin puolesta kentästä. Jähi on kuitenkin hyvin vieraanvarainen myös vieraissa ja päästi kotijoukkueen heti kuittamaan tilanteen. Jähi pelasi lopun ilman maalivahtia, joka sitten kostautui maalin merkeissä. Jähi oli ottelussa edelleen perässä, mutta joukkueiden harjoitusmääriä vertaillessa tämä ei olekaan mikään ihme.

Jähin kokoonpano

Lassila
Hedman – Männistö – Lipponen
Tourunen – Niemi
Järvinen – Väisänen – Laakkonen
Manninen – P. Seppänen
Eloranta – Tuomisto – Nieminen

3.10.2010 Ylöjärvi
Kylmärinki – Jähi 12-1 (2-1, 100-0, 100-0)

Jep jep! Aivan turha purkaa lohdutonta ottelua ensimmäistä erää pidemmälle. Ainoa erä, kun Jähi vielä pelasi jotain jääkiekon tapaista. Tämän jälkeen kaikki meni pieleen, eikä tästä suosta osattu enää nousta. Kerta kaikkiaan lohduton esitys! Kaikki pisteet silti kotijoukkueelle, oli koko ottelun ajan terävällä liikkeellä ja hyvällä taisteluilmeellä jäällä – aivan toisin oli vierasjoukkueen puolella!

Jähin kokoonpano

J. Seppänen
Hedman – Männistö – Lipponen
Niemi - P. Seppänen
Järvinen – Väisänen – Laakkonen
Manninen – Nieminen
Eloranta – Nykänen – Tuomisto

Murheisen härkäviikonlopun jälkeen päätin lohduttaa itseäni ja lähdin Hämeensiltaan nauttimaan hienosta musiikkitaiteesta. Siellä oli Marion laulamassa Katri-Helenan parhaita. Tavoitin paikanpäältä sattumoisin yhden Jähin tutkaparin Männistön ja Hedmanin. Päät painuksissa eivät ensin suostuneet haastatteluun, mutta kun sain Marionin lähettämään pojille lentosuukot kesken ”Katson Autiota Hiekkarantaa” heltyivät pojat antamaan lyhyen haastattelun:

Jones: Takana tuloksellisesti hyvin murheellinen härkäviikonloppu. Mitä mielessä näin taistelujen tauottua?
Männistö: Joo siis täytyy sanoa, että taisteluilme varsinkin sunnuntain pelissä oli täysin kateissa, peli meni täysin läpsyttelyksi.
Hedman: Tässä on hyvä katsoa mallia tuolta lavalta. Marion vetää aina täysillä, vaikka laulais toisen biisejä! Marion on joukkuepelaaja ja edustaa ”leidejä lavalla” aina sata lasissa. Jotain tuostakin pitäisi imuroida Jähin toimintaan!
Jones: Mitä tarkalleen ottaen tarkoitat? Että aletaan kopissa kuuntelemaan Marionia ja Katri-Helenaa vai? Kolmas biisi heti Lea Laveniako?? Toisaalta onhan mankkakin vaaleanpunainen, joten antaa mennä vaan!
Hedman: No enhän mä suoraan tuota tarkoittanut! Vaikka tosin kyllä ne fiilikset nousee ihan eri tavalla ”tipitiistä” kuin AC/DC:n TNT:stä! Lähinnä tarkoitin, että pitää saada joukkueeseen lisää taistelua ja uhrautumista!
Jones: Jälkimmäisestä olet hyvin oikeassa.
Männistö: Asia muutetaan välittömästi, onhan seuraavana viikonloppuna sentään Jähi-ilta! Silloin joka jätkä painaa täysillä, kun voi säkällä jopa rikkoontua seuran tämän kauden yleisöennätys!
Jones: Paikalle tosiaan odotetaan enemmän yleisöä kuin tuossa kauden avausottelussa nähdyt 8 katsojaa.
Hedman: Itse odottelen tapahtumaa hyvin jännittyneenä. Tuossa KaVo-pelissä yleisön meteli otti jo hieman mahanpohjasta, joten voi olla hyvin massiivinen kokemus tuo ensi lauantai!
Jones: Näin on, mahtavaa meininkiä odotellaan! Kiitoksia haastatteluista!

Jähi-ilta lauantaina 9.10.2010 klo 19.45 alkaen

Ensi lauantaina siis tärähtää oikein perusteellisesti Kaukajärvellä, kun ärsytetty Jähi palaa kotiluolaansa ottamaan mittaa Janakkalan Kiekosta! Tällä kertaa mitään ei saa ilmaiseksi!
Paitsi katsojat tietysti saavat täysin ilmaiseksi järisyttävän nautinnollista jääkiekkoa seurattavakseen! Huikean ottelun jälkeen jatketaan iltaa Tampereen ylivoimaisesti parhaassa irkkubaarissa, Daniel O’Connell’s Irish Barissa (Rautatienkatu 24). Kaikille Jähi-huiviin sonnustautuneille hyviä alennuksia. Jos sinulla ei ole vielä omaa Jähi-huivia, niin ensinnäkin häpeä ja toisekseen hanki se nimelliseen 10€ hintaan (rohkeimmat voivat yrittää tingata pukukopin ovelta lauantaina).
Vain idiootti jättää näin herkullisen tarjouksen väliin! Tervetuloa!!

-Dow Jones, JTT-